25 Mart 2013 Pazartesi

Ülkü Hanımın Bebek Hediyeleri Siparişi

Pembe Camekan'da, geçtiğimiz Cuma günü Kerem bebeği dünyaya getiren Ülkü hanım için misafirlerine verilecek bebek hediyelerini hazırladım. Üzerlerine 'K' harfi işlediğim 30 adet rengarenk kalp kitap ayracı ve Romantik Pembe, Kırık Beyaz ve Bordo renklerinde 25 adet Güllü Taçtan oluşan hediyeleri vaktinde tamamlayarak teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum. 
Taçlarda da Kerem bebeğe özel bir şey bulunmasını isteyen Ülkü hanım için önerimiz, 'K' harfi işlenmiş kalp şeklinde keçe etiketler oldu. Taçlara portatif bir şekilde kurdele ile bağlanan kalp şeklindeki bu süsler daha sonra çıkarılarak başka şekilde de değerlendirilebilir. 


Siz de Ülkü hanım gibi özel günlerinizde hediyeleriniz Pembe Camekan'da hazırlansın isterseniz,

sipariş için: pembecamekan@hotmail.com adresinden bize yazabilirsiniz. 


6 yorum:

  1. Güllere bayıldım çok hoş olmuş emeğinize ellerinize sağlık.Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  2. Bakmalara doyamadım vallahi :)Sırf bu yaptıklarınızın hatrına çocuk yapılır :)) O kadar zevkli, o kadar özel yaptıklarınız ;)
    O etiketler çok iyi fikir, taçlar ayrı zarif, insanlar anlata anlata bitiremeyecek bence Ülkü hanımın bebek hediyelerini ;)
    Ellerinize sağlık bir kez daha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler Esen Can hanım, bazen bu cicilere özenip ben de bir tane daha düşünmüyor değilim :))

      Sil
  3. bayıldım, ellerinize sağlık :) ben de keçeye başladım bugünlerde bu ayraçlardan yapabilirim, ya renk renk ne kadar da güzel :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts with Thumbnails