29 Kasım 2013 Cuma

tekrar MERHABA...


Yaz tatili, tasarım siparişler, kursların açılması ve havaların soğumasıyla hareketlenen yeni sezon keçe-malzeme-kalıp taleplerini yetiştireyim, bu arada sevdiklerime hediyeler hazırlayayım derken bloga bir türlü yazamadım. İnstagram ve Facebook'tan yaptıklarımı, olan biteni anlık olarak yayınlamaya devam ettim ama bloga ayrı bir özen göstermek istediğimden geri dönmek şimdiye kısmetmiş.

Bu ara esnasında Pembe Camekan'ı blog vasıtasıyla bularak bana mail yoluyla (pembecamekan@hotmail.com) ulaşan çok hanım oldu, tasarımlarımıza-ürünlerimize olan ilgileri ve güzel cümleleri için ayrıca teşekkür ediyorum. 

Pembe Camekan blogumuza artık pembecamekan.com adresinden de ulaşabilirsiniz. Böyle ufak bir ilave yaptık, inşallah yakın zamanda yine kardeşimin desteğiyle blog formatımızı daha da güzelleştirecek, gözüm/nüze daha hoş görünecek ve tüm yazılara/fotoğraflara kolaylıkla ulaşılabilecek bir site için yenilikler de yapmayı planlıyoruz. 

Sözü daha fazla uzatmadan, blogda görüşemediğimiz zaman zarfında Pembe Camekan'da neler olduğunu yavaş yavaş yazılarla ekleyeceğim haberini vermek istedim.

Bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle...

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts with Thumbnails