1 Aralık 2013 Pazar

PEMBE CAMEKAN LOHUSA TAÇLARI (Yazılı/Tasarımlı veya Kırmızı Güllü Taçlar)


Son dönemin en çok sevilen ürünlerinden Lohusa Taçlarımız için mail ve mesaj yoluyla sorular geliyor. Hangi çeşitler var, nasıl görebiliriz, blogda bulamadık v.b. Bu sebeple lohusa tacı tasarımlarımızı düzenli bir şekilde, burada da yayınlamak istedim. 

Efendim,  Pembe Camekan Lohusa Taçları 3 ayrı şekilde talep edilebilmektedir. 

1. Yazılı Lohusa Taçları. Bebeğinizin ismi sonuna annesi (veya istediğiniz herhangi bir başka yazı) yazılarak size özel bir şekilde sunulan yazılı taçlarımız var, ayrıca isteğe göre fotoğraflarda görülen isimli bebek bandı ve aile broşları gibi yan ürünler de hazırlıyorum. (baba, dede, teyze, hala, anneanne, dede v.b.)

2. Tasarımlı Lohusa Taçları. Daha önce de blogda yayınlamıştım, Anne Kuş ve Yavrusu Lohusa Tacı ve Anne Balık ve Yavrusu Lohusa Tacı gibi size özel bir figür, karakter veya hayvancıktan size özel Tasarımlı Lohusa tacı talep edebilirsiniz. 

3. Büyük Kırmızı Gül Lohusa Tacı. Pembe Camekan tasarımı gülümüzün büyük halini kırmızı bir taç üzerine yerleştirerek hazırladığım, geleneksel denilebilecek bir lohusa tacı da sipariş edebilirsiniz.

*Daha önce hazırladığım tüm lohusa tacı ürünlerini aşağıdaki fotoğraflardan inceleyebilirsiniz. 

Pembe Camekan bilgi ve sipariş mail adresimiz:

pembecamekan@hotmail.com

Facebook Sipariş:









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts with Thumbnails