14 Mayıs 2013 Salı

Sevgim hanım'ın mini mini öğrencileri için taçlar


Bodrum'da bir anaokulunda öğretmenlik yapan şirin mi şirin, son derece pozitif bir hanımla tanıştık geçtiğimiz günlerde. Sevgim hanım, Facebook sayfamızdan bize ulaşarak taç sipariş etti.

Taçları eline ulaştığında çok severek kullandığını, görenlerin beğenilerini ifade eden güzel bir mesaj göndermişti. Daha sonra öğrencilerinin 23 Nisan gösterisi için toplu sipariş vermek istediğini iletti. 

Miniklerin elbiseleri kırmızı ağırlıklı olacağı için yine canlı kırmızı gülden taçlar yapmaya karar verdik. Yaprakları için de uyumlu olacak şekilde yine canlı bir yeşil tonu seçtim. 


Sevgim hanımın öğrencileri için hazırladığım 17 adet kırmızı güllü taç ve arkadaşları için hazırladığım  romantik pembe ve beyaz 5 adet taç paketlendi, hazırlandı ve...


yağmurlu bir İstanbul gününde, Muğla'ya doğru yola çıktı. 


Sevgim hanım, 23 Nisan gösterisinde Pembe Camekan kırmızı güllü taçlarıyla süslenmiş öğrencileriyle. 
Bu güzel fotoğraf için kendisine teşekkür ediyoruz. 

Keyifli, huzurlu ve hızlı bir sipariş süreci geçirdik birlikte. Açıkça ifade etmeliyim ki, ürün sahibinin enerjisi yaptığım işe birebir yansıyor. Bazen öylesine çabucak ve kolaylıkla ilerliyor ki işler, ben bile şaşırıyorum. Daima böyle tatlı iletişim içinde bulunacağımız, pozitif misafirlerimizin olması dileğimle.

Sevgiler...

Kübra

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts with Thumbnails